SHolm & BMNorelius © 2007

En betraktelse av ett fiskeläge med oslagbara naturvärden och storslagen sjöfarthistoria på Österlen: Brantevik. Om och för oss brantevikare. Bevara det genuina. Utveckla med förnuft.

      Hem            
Fiskeläget Brantevik   Hav   Växter   Byggnader   Natur   Djur   Väder   Evenemang  Midsommar   Utblick   Träd  Strand   Mat   Hoppet   Övrigt

Länkar     Kontakt     Hem              

Branterögen har fint musikbesök ibland, här BC Heartkeys med bluessångaren Bill Öhrström och supertrummisen Janne (Loffe) Carlsson. Endast en gång per sommar får vi höra dem på Brantevik. Julionsdagar har vi Jazz under stjärnorna, då brantevikare, österleningar och många ganska långt ifrån samlas på IP, har med picknick, balanserar kaffebrickan från kiosken och myser till toppartister. 
Hattparaden 2007 var en härlig uppvisning i mer eller mindre fantasifulla, mer eller mindre eleganta huvudbonader och mycket glädje och samvaro. Eldsjäl är Ulla Viotti, tegelkonstnär av högsta rang. Prisutdelningen sker i samband med afternoon tea på Norra Skolan intill paradgatan, som är Äppellunden. Nedersta raden från 2008. Underst på sidan ser du vårt Valborgsmässofirande. Midsommarfirandet ser du under särskilt länk i menybandet ovan.

   
    
  
 
    
    
    

Copyright 2007-  © SHolm & BMNorelius                                          Vill du köpa någon av bilderna?  Vi har även fler, som inte är publicerade.  Kontakta oss på info[at]brantevikare.se   (byt [at] mot @